Tiramisu cu zmeura este un desert elegant, racoros si savuros

Dificultate: redusa

Ingrediente :

  • 250 g de zmeura sau capsuni
  • 250 g de mascarpone
  • 80 g de zahar
  • 3 oua
  • 30 de piscoturi
  • sirop de zmeura

Mod de preparare:

Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor
albusurile batute spuma. Diluati siropul cu putina apa sau alcool. Inmuiati foarte putin piscoturile in sirop. Formati tiramisu dupa cum urmeaza : primul strat de biscuiti, al doilea strat de crema si al treilea strat de zmeura si vei obtine un deliciu.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tiramisu cu zmeura.