Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600g carne de pui (pulpesi/sau piept)
- 1 lamaie (suc si coaja rasa)
- 1/3 cana iaurt
- 1/2 cana pesmet (pref. din pâine integrala)
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 1/2 lingurita boia dulce sau iute
- 1/4 lingurita piper macinat
- 1/3 cana seminte de susan
Mod de preparare:
Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară