Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600g carne de pui (pulpesi/sau piept)
- 1 lamaie (suc si coaja rasa)
- 1/3 cana iaurt
- 1/2 cana pesmet (pref. din pâine integrala)
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 1/2 lingurita boia dulce sau iute
- 1/4 lingurita piper macinat
- 1/3 cana seminte de susan
Mod de preparare:
Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare