O reteta gustoasa de paste cu ciuperci si soia

Ingrediente:

  • 250 g paste Paste cu ciuperci si soia. Reteta paste cu ciuperci si soia
  • 50 g cuburi de soia
  • 250 g ciuperci
  • 150 g suc de rosii,
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de apa
  • 2 linguri ulei, condimente

Preparare:

Ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava, se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei. Se coc in cuptor 20 min. Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece. Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, piper, usturoi ,boia, foi de dafin. Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sosul: Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada. Se potriveste gustul cu sare, piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.

Mod de prezentare:

Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar deasupra se repartizeaza ciuperci si cuburi de soia. Se presara patrunjel.

Usor, delicios si de post!

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Paste cu ciuperci si soia.