Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 3 fire de praz
- o ceasca de orez
- 4 linguri de ulei
- 2 linguri suc de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si tocati marunt prazul, dupa care il caliti putin in ulei incins. Adaugati orezul ales si spalat lasand sa se caleasca impreuna pe foc mic. Adaugati apoi sucul de rosii cu doua cesti de apa fierbinte, potriviti de sare si piper. Puneti compozitia la cuptor pana scade apa si orezul este fiert. Se poate servi atat cald cat si rece.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?