O reteta de pilaf cu praz si orez, delicioase si hranitoare. Este o mancare aromata, preferata atat de cei care tin post, dar si de vegetarieni.

Dificultate:redusa

Ingrediente:

Citeste si:
LONCOLOR o susține pe ROXEN la Eurovision Song Contest 2021
LONCOLOR o susține pe ROXEN...
  • 3 fire de praz
  • o ceasca de orez
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati, spalati si tocati marunt prazul, dupa care il caliti putin in ulei incins. Adaugati orezul ales si spalat lasand sa se caleasca impreuna pe foc mic. Adaugati apoi sucul de rosii cu doua cesti de apa fierbinte, potriviti de sare si piper. Puneti compozitia la cuptor pana scade apa si orezul este fiert. Se poate servi atat cald cat si rece.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri