O reteta de pilaf cu praz si orez, delicioase si hranitoare. Este o mancare aromata, preferata atat de cei care tin post, dar si de vegetarieni.

Dificultate:redusa

Ingrediente:

  • 3 fire de praz
  • o ceasca de orez
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati, spalati si tocati marunt prazul, dupa care il caliti putin in ulei incins. Adaugati orezul ales si spalat lasand sa se caleasca impreuna pe foc mic. Adaugati apoi sucul de rosii cu doua cesti de apa fierbinte, potriviti de sare si piper. Puneti compozitia la cuptor pana scade apa si orezul este fiert. Se poate servi atat cald cat si rece.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri