Prepara o gustoasa mancare de spanac cu rosii. Mancarea de spanac cu rosii este savuroasa si sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg spanac
  • 1/4 l suc de rosii
  • o ceapa
  • 50 ml ulei
  • 20 g faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita, se caleste ceapa taiata marunt fara sa se rumeneasca, apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregi si se amesteca pe foc mic pina cind ii scade volumul.Se adauga apoi sucul de rosii, 1/2 lingurita sare si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic pina cind se moaie bine. Apa pe care o lasa spanacul si cu sosul de rosii vor forma suficient sos. Daca este prea mult lichid acesta se leaga cu o lingurita de faina apoi se amesteca cu spanacul lasand sa fiarba citeva clocote. Se adauga sarea si patrunjelul tocat marunt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri