Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg spanac
- 1/4 l suc de rosii
- o ceapa
- 50 ml ulei
- 20 g faina
- 1 legatura de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita, se caleste ceapa taiata marunt fara sa se rumeneasca, apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregi si se amesteca pe foc mic pina cind ii scade volumul.Se adauga apoi sucul de rosii, 1/2 lingurita sare si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic pina cind se moaie bine. Apa pe care o lasa spanacul si cu sosul de rosii vor forma suficient sos. Daca este prea mult lichid acesta se leaga cu o lingurita de faina apoi se amesteca cu spanacul lasand sa fiarba citeva clocote. Se adauga sarea si patrunjelul tocat marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?