Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg spanac
- 1/4 l suc de rosii
- o ceapa
- 50 ml ulei
- 20 g faina
- 1 legatura de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita, se caleste ceapa taiata marunt fara sa se rumeneasca, apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregi si se amesteca pe foc mic pina cind ii scade volumul.Se adauga apoi sucul de rosii, 1/2 lingurita sare si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic pina cind se moaie bine. Apa pe care o lasa spanacul si cu sosul de rosii vor forma suficient sos. Daca este prea mult lichid acesta se leaga cu o lingurita de faina apoi se amesteca cu spanacul lasand sa fiarba citeva clocote. Se adauga sarea si patrunjelul tocat marunt.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare