Dificultate: redusa
Ingrediente:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

- 200 g fasole
- 100 ml ulei
- zeama de lamiie
- ceapa
- mustar
- sare
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe, iar dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita, adaugand treptat uleiul. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamiie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pina se albeste si devine spumos; dupa aceea se adauga o lingurita de ceapa rasa fin.
Cum reduci sănătos pofta de mâncare

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili