O reteta gustoasa de icre de fasole. Icrele de fasole se prepara rapid si sunt potrivite pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...
  • 200 g fasole
  • 100 ml ulei
  • zeama de lamiie
  • ceapa
  • mustar
  • sare

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe, iar dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita, adaugand treptat uleiul. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamiie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pina se albeste si devine spumos; dupa aceea se adauga o lingurita de ceapa rasa fin.

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri