Icre de fasole

12:04, 8 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta gustoasa de icre de fasole. Icrele de fasole se prepara rapid si sunt potrivite pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...
  • 200 g fasole
  • 100 ml ulei
  • zeama de lamiie
  • ceapa
  • mustar
  • sare

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe, iar dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita, adaugand treptat uleiul. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamiie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pina se albeste si devine spumos; dupa aceea se adauga o lingurita de ceapa rasa fin.

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri