O reteta gustoasa de icre de fasole. Icrele de fasole se prepara rapid si sunt potrivite pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g fasole
  • 100 ml ulei
  • zeama de lamiie
  • ceapa
  • mustar
  • sare

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe, iar dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita, adaugand treptat uleiul. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamiie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pina se albeste si devine spumos; dupa aceea se adauga o lingurita de ceapa rasa fin.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Icre de fasole.