O reteta gustoasa de supa crema de mazare

Adeseori realizez ca noi prea ne complicam cu mancarea. Nu stiu de ce, probabil pentru ca suntem obisnuiti ca o supa trebuie sa aiba 34+ de ingrediente sa fie buna si daca nu muncesti la ea jumatate de zi atunci nici nu se poate gati. Si cand gatesc retete precum aceasta realizez ca cele mai bune mancaruri sunt adeseori dezarmant de simple si ajunge sa pui doar cateva ingrediente alese cu grija pentru a obtine o supa deosebit de hranitoare si sanatoasa.

Ingrediente:

  • un pic de ulei de masline Supa crema de mazare. Reteta supa crema de mazare
  • 1 ceapa
  • aproximativ 400 grame de mazare verde
  • sare
  • ardei uscati
  • crutoane

Intr-o oala caliti in ulei ceapa pana devine sticloasa. Adaugati mazarea si completati cu apa (cam 4-5 cani), sarati si lasati sa dea in clocot. Cand s-a fiert mazarea, scoateti cateva boabe deoparte pentru decor si restul pasati cu un robot de bucatarie. Daca faceti in blender, lasati sa se raceasca un pic.

Serviti cald, decorand cu fulgi de ardei uscati, crutoane si ulei de masline.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete interesante


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Supa crema de mazare.