Din categoria "Aperitive", am facut si eu, pana la urma, faimosii carnaciori de bere in foietaj. Nu prea intelegeam rostul, sincer, carnaciorii sunt ok ca atare, iar din foietaj pot face saleuri.

E aproape acelasi lucru. Dar e o mica diferenta de aroma si gust. oriucm, bun si impreuna, bun si separat. :)

Cantitatile folosite au fost: o foaie de aluat (de la magazin, nu mai stiu ce marca am avut), un pachet de carnaciori de bere de ~400 de grame si 2 oua. Carnaciori de bere in foietaj. Reteta carnaciori de bere in foietaj

Am prajit usor carnaciorii intr-o tigaita, timp in care am desfacut aluatul pe planseta si l-am taiat in bucati potrivite, de aproximativ 5 cm latime pe 8 cm lungime. Am scos carnaciorii si i-am lasat sa se raceasca, iar apoi i-am rulat in bucatile de aluat. I-am pus in tava pe hartie de copt si i-am uns cu ou batut. I-am bagat la cuptor pana a crescut aluatul si s-a rumenit frumos.

Sunt foarte gustosi si satiosi si iese o cantitate destul de mare.

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Carnaciori de bere in foietaj.