Ingrediente:
- carne de pui
- ceapa
- sos tomate
- faina
- mazare
- marar
Mod de preparare:
Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata - pentru a putea sterge si ultimul gram de sos :)
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse