Ingrediente:
- 5 cartofiori nu foarte mari
- 4 linguri cu bucati de telemea
- 5-6 felii de cascaval invechit
- 1-2 linguri de iaurt gras bio
- sare, rozmarin, patrunjel, putin usturoi - dupa gust
Cum se face?
1. Spalati si coaceti cartofii. Dupa ce s-au copt, taiati-i in jumatate pe latime si scoateti miezul cu o lingurita.
2. Amestecati miezul de cartof cu telemeaua, iaurtul si condimentele si umpleti jumatatile de cartof. Pe fiecare jumatate de cartof puneti o felie de cascaval invechit, presarati cu patrunjel proaspat si dati la cuptor pana cand de-asupra se face o crusta frumoasa si rumena.
3. Serviti cu pasta de ardei iute: luati cativa ardei iuti, coaceti-i, decojiti-i ca si pe ardeii grasi pentru salata, amestecati-i cu putin ulei de masline si sare.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!