Iata o reteta excelenta de sote de mazare pentru o zi de post. Mazarea sote este foarte gustoasa, satiosa si plina de vitamine.

Dificultate:

Ingrediente:

  • 1kg mazare
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri marar sau patrunjel verde
  • sare
  • 1lingurita zahar

Mod de preparare:

Mazarea se spala, se alege de impuritati, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei incis, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Dupa preferinta, inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri