Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 200 g ceapa
- 150 ml ulei,
- 1-2 rosii(optional)
- 30 g usturoi
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri bulion
- 1 lingurita de faina
Mod de preparare:
Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana incep sa capete culoarea aurie. Se adauga 2 linguri bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, foaia de dafin, sare, piper.
Se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 minute. In timpul fierberii se mai pot adauga rosii curatate de pielita si taiate in bucati.
Se poate servi calda sau rece alaturi de mamaliguta.
Servim cu mamaliga!:)
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com

Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime