Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 200 g ceapa
- 150 ml ulei,
- 1-2 rosii(optional)
- 30 g usturoi
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri bulion
- 1 lingurita de faina
Mod de preparare:
Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana incep sa capete culoarea aurie. Se adauga 2 linguri bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, foaia de dafin, sare, piper.
Se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 minute. In timpul fierberii se mai pot adauga rosii curatate de pielita si taiate in bucati.
Se poate servi calda sau rece alaturi de mamaliguta.
Servim cu mamaliga!:)
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară