IN ACEST ARTICOL:
O reteta delicioasa de tocanita de ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 200 g ceapa
  • 150 ml ulei,
  • 1-2 rosii(optional)
  • 30 g usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita de faina

Mod de preparare:

Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana incep sa capete culoarea aurie. Se adauga 2 linguri bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, foaia de dafin, sare, piper.
Se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 minute. In timpul fierberii se mai pot adauga rosii curatate de pielita si taiate in bucati.
Se poate servi calda sau rece alaturi de mamaliguta.

Servim cu mamaliga!:)

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri