Ingrediente:
- 1 conserva boabe de fasole alba
- 1 conserva rosii decojite (sau 5 rosii oparate si decojite)
- 2 catei de usturoi
- rozmarin
- cateva felii de paine (eu am folosit paine de casa)
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie caliti cateii de usturoi in putin ulei. Adaugati rosiile decojite si tocate, impreuna cu rozmarinul. Gatiti cateva minute sa se patrunda bine aromele.
Adaugati boabele de fasole si potriviti la gust cu sare si piper, lasand pe foc pana se incalzeste bine intreaga compozitie.
Taiati un catel de usturoi pe jumatate si frecati-l in felia de paine inainte sa o prajiti.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?