Ingrediente:
- 1 conserva boabe de fasole alba
- 1 conserva rosii decojite (sau 5 rosii oparate si decojite)
- 2 catei de usturoi
- rozmarin
- cateva felii de paine (eu am folosit paine de casa)
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie caliti cateii de usturoi in putin ulei. Adaugati rosiile decojite si tocate, impreuna cu rozmarinul. Gatiti cateva minute sa se patrunda bine aromele.
Adaugati boabele de fasole si potriviti la gust cu sare si piper, lasand pe foc pana se incalzeste bine intreaga compozitie.
Taiati un catel de usturoi pe jumatate si frecati-l in felia de paine inainte sa o prajiti.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse