Avem nevoie de:
- 3 linguri ulei
- 1 lingura margarina
- 3 linguri zahar
- 2 oua
- 1 plic budinca
- 250 mililitri apa minerala
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- faina
Mod de preparare:
Din cele 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde am facut un aluat care sa se poata intinde foi subtiri.
Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri.
Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Se umplu apoi cu budinca preparata dupa instructiunile de pe pachet sau cu frisca.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă