Avem nevoie de:
- 3 linguri ulei
- 1 lingura margarina
- 3 linguri zahar
- 2 oua
- 1 plic budinca
- 250 mililitri apa minerala
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- faina
Mod de preparare:
Din cele 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde am facut un aluat care sa se poata intinde foi subtiri.
Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri.
Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Se umplu apoi cu budinca preparata dupa instructiunile de pe pachet sau cu frisca.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri