Avem nevoie de:
- 3 linguri ulei
- 1 lingura margarina
- 3 linguri zahar
- 2 oua
- 1 plic budinca
- 250 mililitri apa minerala
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- faina
Mod de preparare:
Din cele 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde am facut un aluat care sa se poata intinde foi subtiri.
Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri.
Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Se umplu apoi cu budinca preparata dupa instructiunile de pe pachet sau cu frisca.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!