O reteta delicioasa de tocanita de ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci Tocanita de ciuperci. Reteta tocanita de ciuperci
  • 200 g ceapa
  • 150 ml ulei,
  • 1-2 rosii(optional)
  • 30 g usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita de faina

Mod de preparare:

Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana incep sa capete culoarea aurie. Se adauga 2 linguri bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, foaia de dafin, sare, piper.
Se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 minute. In timpul fierberii se mai pot adauga rosii curatate de pielita si taiate in bucati.
Se poate servi calda sau rece alaturi de mamaliguta.

Servim cu mamaliga!:)

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Tocanita de ciuperci.