Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 200 g ceapa
- 150 ml ulei,
- 1-2 rosii(optional)
- 30 g usturoi
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri bulion
- 1 lingurita de faina
Mod de preparare:
Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana incep sa capete culoarea aurie. Se adauga 2 linguri bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, foaia de dafin, sare, piper.
Se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 minute. In timpul fierberii se mai pot adauga rosii curatate de pielita si taiate in bucati.
Se poate servi calda sau rece alaturi de mamaliguta.
Servim cu mamaliga!:)
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare