Ingrediente:
- 1 conserva boabe de fasole alba
- 1 conserva rosii decojite (sau 5 rosii oparate si decojite)
- 2 catei de usturoi
- rozmarin
- cateva felii de paine (eu am folosit paine de casa)
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie caliti cateii de usturoi in putin ulei. Adaugati rosiile decojite si tocate, impreuna cu rozmarinul. Gatiti cateva minute sa se patrunda bine aromele.
Adaugati boabele de fasole si potriviti la gust cu sare si piper, lasand pe foc pana se incalzeste bine intreaga compozitie.
Taiati un catel de usturoi pe jumatate si frecati-l in felia de paine inainte sa o prajiti.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei