Supa de conopida este foarte sanatoasa, delicata si savuroasa. Supa de conopida este recomandata pentru zilele in care tineti post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • sare
  • ulei
  • bulion
  • condimente dupa gust

Mod de preparare:

Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de conopida.