Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- 1 pachet de wafe
- 100 ml cafea tare
- 3 lingurite de zahar
- 3-4 linguri crema de cacao
- 2 linguri mascarpone
- 2 vanilii
- 1 lingura zahar pudra
- boboite de rodii(de la 1/2 fruct de rodie)
- 1 fruct kiwi.
Mod de preparare:
Incepem cu pregatirea cafelei pt insiropat la care adaugam 1 plic zahar vanilat si cele 3 lingurite de zahar, apoi o lasam sa se raceasca. Continuam cu prepararea cremei din mascarpone. Se amesteca bine 2 linguri de mascarpone cu 1 plic zahar de vanilie si 1 lingura de zahar pudra. Urmeaza montarea mini-tortuletelor: pe un platou asezam cate o bucata de wafe, o insiropam usor, intindem un strat de crema de cacao, punem o alta bucata de wafe, o insiropam, o ungem cu creama de cacao, apoi asezam a treia bucata de wafe peste care intindem un strat de crema din mascarpone. Cu furculita trasam linii in lungimea si latimea mini-tortuletului, apoi dupa imaginatie decoram cu perlute de rodii si cu felii de kiwi.
Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară