IN ACEST ARTICOL:
O reteta deosebit de consistenta, buna de consumat in orice moment al zilei.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg spanac proaspat
  • 7 oua
  • 125 g faina
  • 100 g unt
  • 500 ml lapte
  • 150 g cascaval
  • sare

Mod de preparare:

Spanacul verde se curata, se spala, se scurge, se fierbe in apa cu sare, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Cascavalul se rade. Se separa albusurile de galbenusuri. In 75 g unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri