Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg spanac proaspat
- 7 oua
- 125 g faina
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 150 g cascaval
- sare
Mod de preparare:
Spanacul verde se curata, se spala, se scurge, se fierbe in apa cu sare, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Cascavalul se rade. Se separa albusurile de galbenusuri. In 75 g unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei