Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg spanac proaspat
- 7 oua
- 125 g faina
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 150 g cascaval
- sare
Mod de preparare:
Spanacul verde se curata, se spala, se scurge, se fierbe in apa cu sare, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Cascavalul se rade. Se separa albusurile de galbenusuri. In 75 g unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana