Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg spanac proaspat
- 7 oua
- 125 g faina
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 150 g cascaval
- sare
Mod de preparare:
Spanacul verde se curata, se spala, se scurge, se fierbe in apa cu sare, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Cascavalul se rade. Se separa albusurile de galbenusuri. In 75 g unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte!
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024