Friptura de pui cu fructe uscate este perfecta pentru o masa in familie.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 1/2 g pui
  • 100 g piersici uscate
  • 50 g prune uscate
  • 30 g migdale prajite
  • 30 g fistic decojit
  • 1/2 baton de scortisoara
  • 1 para proaspata tocata
  • 50 g brandy
  • sare

Mod de preparare:

Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu fructe.