Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1/2 g pui
- 100 g piersici uscate
- 50 g prune uscate
- 30 g migdale prajite
- 30 g fistic decojit
- 1/2 baton de scortisoara
- 1 para proaspata tocata
- 50 g brandy
- sare
Mod de preparare:
Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă