Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1/2 g pui
 - 100 g piersici uscate
 - 50 g prune uscate
 - 30 g migdale prajite
 - 30 g fistic decojit
 - 1/2 baton de scortisoara
 - 1 para proaspata tocata
 - 50 g brandy
 - sare
 
Mod de preparare:
Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei