Merluciu cu legume

Merluciu cu spanac si praz: o delicatesa culinara

Dificultate:medie

Ingrediente:

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...
  • 1 merluciu (1 kg)
  • 60 g frunze de spanac
  • 60 g morcovi
  • 80 g praz
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul 1 minut. Se scurge si se toaca marunt. Morcovii si prazul se toaca rondele, dupa care se rumenesc in putin ulei, la foc iute. Se adauga spanacul si se mai lasa putin pe foc. Merluciul se introduce la cuptor. Cand este gata se indeparteaza oasele si serveste alaturi de legume.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri