Dificultate:medie
Ingrediente:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

- 1 merluciu (1 kg)
- 60 g frunze de spanac
- 60 g morcovi
- 80 g praz
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe spanacul 1 minut. Se scurge si se toaca marunt. Morcovii si prazul se toaca rondele, dupa care se rumenesc in putin ulei, la foc iute. Se adauga spanacul si se mai lasa putin pe foc. Merluciul se introduce la cuptor. Cand este gata se indeparteaza oasele si serveste alaturi de legume.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră