Merluciu cu spanac si praz: o delicatesa culinara

Dificultate:medie

Ingrediente:

Citeste si:
Dieta Keto, stilul de viață care învață organismul să ardă toate...
Dieta Keto, stilul de viață...
  • 1 merluciu (1 kg)
  • 60 g frunze de spanac
  • 60 g morcovi
  • 80 g praz
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul 1 minut. Se scurge si se toaca marunt. Morcovii si prazul se toaca rondele, dupa care se rumenesc in putin ulei, la foc iute. Se adauga spanacul si se mai lasa putin pe foc. Merluciul se introduce la cuptor. Cand este gata se indeparteaza oasele si serveste alaturi de legume.

Citeste si:
Recomandări de la specialiști: Cum să îți regăsești energia și...
Recomandări de la...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri