Merluciu cu spanac si praz: o delicatesa culinara

Dificultate:medie

Ingrediente:

Citeste si:
Cele mai bune materiale pe care le poți folosi pentru amenajarea...
Cele mai bune materiale pe...
  • 1 merluciu (1 kg)
  • 60 g frunze de spanac
  • 60 g morcovi
  • 80 g praz
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul 1 minut. Se scurge si se toaca marunt. Morcovii si prazul se toaca rondele, dupa care se rumenesc in putin ulei, la foc iute. Se adauga spanacul si se mai lasa putin pe foc. Merluciul se introduce la cuptor. Cand este gata se indeparteaza oasele si serveste alaturi de legume.

Citeste si:
6 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în mod natural
 6 sfaturi pentru a avea...




Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri