Ingredientele pentru 4 persoane:
- 4 file de peste
- 1 lamaie
- 1ou
- 4 linguri nuca de cocos marunta
- 4 linguri pesmet
- 4 linguri faina
- 100 ml ulei
- piper,sare.
Prepararea:
1. Curatati pestele(EU AM CUMPARAT FILE GATA CURATAT),si se usuca bine cu un servetel. Le stropesti cu zama de lamain,si se presari cu sare si piper dupa gust. Amestecam pesmetul cu nuca de cocos
2. Treci fiecare bucata prin faina,apoi prin ou batut,si la final prin amestecul de cocos si pesmet.
se prajesc in ulei incins pe ambele parti,pina cind se formeaza o crusta aramie.
Se scurg de ulei pe un servet absorbant. Se servesc cu orez cu legume.
Pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse