O reteta gustoasa de file de peste in crusta de cocos

Ingredientele pentru 4 persoane:

  • 4 file de peste
  • 1 lamaie
  • 1ou File de peste in crusta de cocos. Reteta file de peste in crusta de cocos
  • 4 linguri nuca de cocos marunta
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • piper,sare.

Prepararea:

1. Curatati pestele(EU AM CUMPARAT FILE GATA CURATAT),si se usuca bine cu un servetel. Le stropesti cu zama de lamain,si se presari cu sare si piper dupa gust. Amestecam pesmetul cu nuca de cocos
2. Treci fiecare bucata prin faina,apoi prin ou batut,si la final prin amestecul de cocos si pesmet.
se prajesc in ulei incins pe ambele parti,pina cind se formeaza o crusta aramie.
Se scurg de ulei pe un servet absorbant. Se servesc cu orez cu legume.

Pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului File de peste in crusta de cocos.