O retete gustoasa de dovlecei crocanti

Avem nevoie de:

  • 2 dovlecei
  • faina de malai
  • sare Dovlecei crocanti. Reteta dovlecei crocanti
  • ulei

Mod de preparare:

Dovlecei se curata si se taie sferturi (eu i-am taiat prea subtiri).
Se amesteca cu sare si se lasa 20 minute sa iasa apa din ei, apoi ii scurgem.
Dam fiecare felie prin faina de malai si le punem intr-o tava. Stropim cu foarte putin ulei si dam la cuptor pentru 10-15 minute.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei crocanti.