Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci proaspete
- 1 pahar de vin
- 2 linguri otet
- 1 varf de cutit de cimbru uscat
- sare piper
- 1 lingura ulei se masline
- 3 catei de usturoi
- verdeata: marar, patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercutele se curata de coaja, dupa care se pun la fiert in apa cu sare, piper, vin, otet si cimbru. Se tin pe foc cam 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se face un sos din zeama de la ciuperci, otet, ulei si usturoi si se toarna peste ciuperci. Se asezoneaza cu verdeata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.