Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci proaspete
- 1 pahar de vin
- 2 linguri otet
- 1 varf de cutit de cimbru uscat
- sare piper
- 1 lingura ulei se masline
- 3 catei de usturoi
- verdeata: marar, patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercutele se curata de coaja, dupa care se pun la fiert in apa cu sare, piper, vin, otet si cimbru. Se tin pe foc cam 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se face un sos din zeama de la ciuperci, otet, ulei si usturoi si se toarna peste ciuperci. Se asezoneaza cu verdeata.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei