Avem nevoie de:
- dovlecei
- branza (cas)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- ulei
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri.
Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos.
Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili