Avem nevoie de:
- dovlecei
- branza (cas)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- ulei
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri.
Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos.
Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse