Avem nevoie de:
- dovlecei
- branza (cas)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- ulei
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri.
Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos.
Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?