Avem nevoie de:
- dovlecei
- branza (cas)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- ulei
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri.
Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos.
Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana