Avem nevoie de:
- dovlecei
- branza (cas)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- ulei
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri.
Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos.
Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.