Se toarna compozitia pe o foaie de copt, se intinde si se lasa la racit, apoi se zdrobeste cu sucitorul si se pune deasupra tortului.
Se lasa la frigider cel putin o ora. Ca o sugestie de design, fiecare ecler care este pus in picioare , poate fi tras in ciocolata, sau turnat o glazura peste ele, etc. Este prima data cand fac aceasta reteta, si fiind foarte curioasa cum iese la gust, nu m-am gandit si la alt design. Sper sa va placa , este delicios si nu greu de facut, cojile de ecler putand fi facute cu o zi inainte. Daca, nu intelegeti ceva, astept sa ma intrebati, si o sa va raspund imediat.
Pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete gustoase
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare