Se toarna compozitia pe o foaie de copt, se intinde si se lasa la racit, apoi se zdrobeste cu sucitorul si se pune deasupra tortului.
Se lasa la frigider cel putin o ora. Ca o sugestie de design, fiecare ecler care este pus in picioare , poate fi tras in ciocolata, sau turnat o glazura peste ele, etc. Este prima data cand fac aceasta reteta, si fiind foarte curioasa cum iese la gust, nu m-am gandit si la alt design. Sper sa va placa , este delicios si nu greu de facut, cojile de ecler putand fi facute cu o zi inainte. Daca, nu intelegeti ceva, astept sa ma intrebati, si o sa va raspund imediat.
Pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete gustoase
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei