Un aperitiv usor de preparat

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...
  • 6 oua
  • o cutie pate de ficat de rata sau pasare
  • o legatura de marar
  • o lingura de smantana
  • 10 g unt
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.

Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.

Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri