Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 6 oua
- o cutie pate de ficat de rata sau pasare
- o legatura de marar
- o lingura de smantana
- 10 g unt
- 2 linguri de mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.
Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.
Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.
Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana