IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv usor de preparat

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

  • 6 oua
  • o cutie pate de ficat de rata sau pasare
  • o legatura de marar
  • o lingura de smantana
  • 10 g unt
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.

Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.

Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.

Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri