Oua umplute

Un aperitiv usor de preparat

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...
  • 6 oua
  • o cutie pate de ficat de rata sau pasare
  • o legatura de marar
  • o lingura de smantana
  • 10 g unt
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.

Citeste si:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare
Budinca de gris cu mere |...

Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.

Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.

Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri