E interesant, apropo, sa faceti, atunci cand aveti timp, mici teste si experimente in propria bucatarie, folosind cantitati mici de alimente pe care sa le sacrificati cu acest scop: de a vedea cu propriile simturi cum se comporta in diferite conditii. Si sa gustati, gustati, gustati din ele. Avem multe de invatat asa.
Intregul proces de realizare al acestei tarte lejere este de 40 de minute, adica aproximativ 15 minute pregatirea + cele 25 de minute coacerea. O tarta excelenta de mancat in doi :) . Daca aveti copii, trebuie sa dublati portia. Pofta buna!
Pe www.foodblog.ro puteti gasi alte retete apetisante.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana