Dar spalatul vaselor e alta poveste, alta categorie de "business" ...
Am pus la steamer pentru vreo 30 de minute o pulpa de pui si un pachet de 400 gr de legume congelate: cartofi, telina, mazare, rosii, morcovi.
Separat, am facut un sos din vreo 4-5 linguri de smantana, un ou, jumatate ceasca de lapte si ceva condimente - putina sare, putin piper si verdeata.
Intr-un vas uns cu putin unt, am pus legumele fierte si pulpa de pui, tocata marunt; peste am adaugat sosul alb de mai sus. Am pus vasul la cuptor inca vreo 30 de minute; de mare succes reteta, a mancat Toni cu pofta.
Asta-i tot! Scurt!
Alte retete delicioase puteti gasi pe blogul Oanei Savu
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!