Dar spalatul vaselor e alta poveste, alta categorie de "business" ...
Am pus la steamer pentru vreo 30 de minute o pulpa de pui si un pachet de 400 gr de legume congelate: cartofi, telina, mazare, rosii, morcovi.
Separat, am facut un sos din vreo 4-5 linguri de smantana, un ou, jumatate ceasca de lapte si ceva condimente - putina sare, putin piper si verdeata.
Intr-un vas uns cu putin unt, am pus legumele fierte si pulpa de pui, tocata marunt; peste am adaugat sosul alb de mai sus. Am pus vasul la cuptor inca vreo 30 de minute; de mare succes reteta, a mancat Toni cu pofta.
Asta-i tot! Scurt!
Alte retete delicioase puteti gasi pe blogul Oanei Savu
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”