Un desert fin si rafinat special pentru o cina in doi

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 25 g ciocolata neagra
  • 15 g ciocolata alba
  • 1 albus mare
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • un varf de cardamom macinat

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata neagra in bain-marine (se pune ciocolata intr-un bol, sub care se afla un vas in care fierbe apa). Se lasa putin la racit. Albusul se bate spuma si se incorporeaza zaharul si cardamomul, pana se obtine o bezea tare. Ciocolata alba de rade cu un cutit. Se imparte compozitia in 2 boluri, dupa care se presara fulgii de ciocolata alba si se da la frigider cam 2 ore inainte de servire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri