Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g carne de pui
- 50 g ceapa
- 50 g morcovi
- 50 g telina
- 100 g faina
- 1 lingura ulei
- 2 oua
- 150 g orez
- 1 lamaie
- 1 cub MAGGI de gaina
- sare dupa gust
- usturoi
Mod de preparare:
Se curata puiul, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Se separa albusurile de galbenusuri. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se indeparteaza din cand in cand spuma, se adauga ceapa, morcovi si telina. Bucatile de carne fierte se scot separat intr-un vas; supa rezultata se strecoara. Orezul se inabusa in putin ulei, se adauga 1.5 l apa, cubul MAGGI, sare si se da la cuptor cu vasul acoperit.
Se prepara sosul din 50 g ulei, faina dizolvata in supa rece si 500 ml supa, la care se adauga galbenusurile de ou, suc de lamâie, usturoiul pisat si sare.
Se serveste calda, cu sos deasupra si garnitura de orez.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie