Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 g urda proaspata
- 2 oua
- 5 pachetele de zahar vanilat
- 1-2 linguri zahar pudra
- 2 linguri de gris
- ulei
- smantana
- dulceata de visine
Mod de preparare:
Se amesteca urda cu ouale, zaharul vanilat, zaharul pudra, cu un praf de sare si cu grisul si se da la rece cam 30 de minute. Se modeleaza papanasii. Se unge o tava cu ulei, se aseaza papanasii si se dau la cuptor timp de 40 de minute. Peste papanasii inca fierbinti se pune smantana si dulceata, ambele reci.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă