Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 g urda proaspata
- 2 oua
- 5 pachetele de zahar vanilat
- 1-2 linguri zahar pudra
- 2 linguri de gris
- ulei
- smantana
- dulceata de visine
Mod de preparare:
Se amesteca urda cu ouale, zaharul vanilat, zaharul pudra, cu un praf de sare si cu grisul si se da la rece cam 30 de minute. Se modeleaza papanasii. Se unge o tava cu ulei, se aseaza papanasii si se dau la cuptor timp de 40 de minute. Peste papanasii inca fierbinti se pune smantana si dulceata, ambele reci.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei