Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g branza
- 250 g mazare
- 350 g morcovi
- 75 ml ulei
- 125 g smantana
- 100 g muraturi
- 2 oua
- sare
Mod de preparare:
Morcovii se curata si se pun la fiert, dupa care se taie in cuburi mici. Muraturile se spala si se taie. Branza se taie la fel ca morcovii. Mazarea fiarta se pune intr-un castron, iar peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si branza si se amesteca bine. Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Compozitia rezultata se aseaza pe un platou si se decoreaza cu oua si verdeata.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare