Salata frantuzeasca, o delicatesa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...
  • 100 g branza
  • 250 g mazare
  • 350 g morcovi
  • 75 ml ulei
  • 125 g smantana
  • 100 g muraturi
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii se curata si se pun la fiert, dupa care se taie in cuburi mici. Muraturile se spala si se taie. Branza se taie la fel ca morcovii. Mazarea fiarta se pune intr-un castron, iar peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si branza si se amesteca bine. Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Compozitia rezultata se aseaza pe un platou si se decoreaza cu oua si verdeata.

Citeste si:
Cu ce cadouri umplem coșul de Paște pentru copii?
Cu ce cadouri umplem coșul de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri