Salata frantuzeasca, o delicatesa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 100 g branza
  • 250 g mazare
  • 350 g morcovi
  • 75 ml ulei
  • 125 g smantana
  • 100 g muraturi
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii se curata si se pun la fiert, dupa care se taie in cuburi mici. Muraturile se spala si se taie. Branza se taie la fel ca morcovii. Mazarea fiarta se pune intr-un castron, iar peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si branza si se amesteca bine. Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Compozitia rezultata se aseaza pe un platou si se decoreaza cu oua si verdeata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri