Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g carne de pui
- 50 g ceapa
- 50 g morcovi
- 50 g telina
- 100 g faina
- 1 lingura ulei
- 2 oua
- 150 g orez
- 1 lamaie
- 1 cub MAGGI de gaina
- sare dupa gust
- usturoi
Mod de preparare:
Se curata puiul, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Se separa albusurile de galbenusuri. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se indeparteaza din cand in cand spuma, se adauga ceapa, morcovi si telina. Bucatile de carne fierte se scot separat intr-un vas; supa rezultata se strecoara. Orezul se inabusa in putin ulei, se adauga 1.5 l apa, cubul MAGGI, sare si se da la cuptor cu vasul acoperit.
Se prepara sosul din 50 g ulei, faina dizolvata in supa rece si 500 ml supa, la care se adauga galbenusurile de ou, suc de lamâie, usturoiul pisat si sare.
Se serveste calda, cu sos deasupra si garnitura de orez.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei