3.Se monteaza prajitura intr-o tava mai inalta si de dimensiunea bucatilor de blat. Eu am folosit un cadru reglabil pentru prajituri. Se aseaza prima foaie de blat de cacao apoi se unge cu crema de capsuni, se aseaza a doua foaie de blat alb, se preseaza usor cu mana, apoi se unge deasupra cu crema de portocale, se aseaza deasupra foaia de blat de cacao care se unge si ea cu crema de kiwi si se aseaza ultima foaie de blat alb. Se da prajitura la rece cel putin o ora apoi se scoate si deasupra se orneaza cu banane taiate pe lung, in jumatati care apoi se glazureaza deasupra cu ciocolata de menaj data prin razatoare apoi topita si amestecata cu margarina. Se mai lasa la frigider inca o ora. Ideal ar fi ca prajitura sa se taie a doua zi in bucati mici patrate sau dreptunghiulare.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare