Un aperitiv extrem de gustos si aspectuos.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 5 oua fierte
  • 450 de grame spanac(proaspat sau congelat)
  • 5 oua
  • 200g crema de branza cu verdeata
  • 5 ardei copti
  • sare


Mod de preparare:
Spanacul se spala, se pune la scurs si se marunteste la blender. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute, spanacul maruntit si sare. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata com

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri