Un aperitiv extrem de gustos si aspectuos.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Rulada SpanacIngrediente:

  • 5 oua fierte
  • 450 de grame spanac(proaspat sau congelat)
  • 5 oua
  • 200g crema de branza cu verdeata
  • 5 ardei copti
  • sare

Mod de preparare:
Spanacul se spala, se pune la scurs si se marunteste la blender. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute, spanacul maruntit si sare. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate, se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi ardeiul copt si curatat de coaja si seminte. Se aseaza cele 5 oua fierte. Se ruleaza. Se mai introduce pentru 5 minute in cuptor. Se taie felii.
Pofta mare!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada Ochi de paun.