Timp de preparare: 20min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o portocala
- doua linguri de gelatina de coacaze
- doua mere
- un borcan compot de cirese
- o banana
- doua mandarine
- un grapefruit
- 1/4 ceasca de zahar pudra
- 100gr.frisca
- un paharel de coniac
Mod de preparare:
taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze. Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece. Se servesc acoperite cu frisca
O reteta propusa de: Maria Simion (yvo_2)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse