Timp de preparare: 20min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o portocala
- doua linguri de gelatina de coacaze
- doua mere
- un borcan compot de cirese
- o banana
- doua mandarine
- un grapefruit
- 1/4 ceasca de zahar pudra
- 100gr.frisca
- un paharel de coniac
Mod de preparare:
taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze. Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece. Se servesc acoperite cu frisca
O reteta propusa de: Maria Simion (yvo_2)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”