Aceasta reteta delicioasa ne-a fost recomandata de Monica Chiroiu
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 2 bucati de piept de pui intregi
- 2 carnati proaspeti subtiri
- 200 g cascaval
- 1 cana vin rosu
- sare, piper, cimbru
Mod de preparare
Se taie pieptul pe pui astfel: se intinde pe planseta cu interiorul in sus; se pozitioneaza cutitul in interior la jumatatea grosimii si se taie dinspre interior spre exterior fara sa se desprinda de tot. La fel si cu cealalta jumatate. Rezulta o foaie de carne care se bate putin cu ciocanul de snitele (nu prea tare pentru ca nu trebuie subtiata prea mult). Se pune pe lungime carnatul si pe langa el bucati lungi de cascaval si se ruleaza. Se aseaza in tava unsa cu putin ulei. Se condimenteaza si se rade cascaval deasupra. Se adauga in tava o cana de vin rosu si se coace la foc mare 15 - 20 minute. Se taie in jumatati si se serveste calda cu sos de rosii si hrean sau, dupa ce s-a racit, taiata felii groase de 1 cm. Mie imi place cu bruschete Maretti.
Alte retete foarte interesante puteti gasi intrand pe blogul loculundescriu.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară