Carne de vita pe pat de morcov, ceapa si ciupercute ciufulite

12:01, 28 Ianuarie 2011 publicat în Retete culinare

Ciuperci ciufulite, morcov, ceapa alba si aroma de usturoi pe carnea de vita... un preparat usor de "duminica"

Timp de preparare: - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi


Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
-La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..

POFTA MARE!

Arianna



Citeste si:
Cum ai grijă de sănătatea picioarelor tale
Cum ai grijă de sănătatea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri