Timp de preparare: - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
-La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
POFTA MARE!
Arianna
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie