Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g unt
- 3 oua
- 150 g zahar
- 200 g iaurt
- 300 g faina
- 1 lingura scortisoara
- un praf de copt
- 2 linguri nuca
Mod de preparare:
Se adauga restul iaurtul, scortisoara si nuca, dupa care se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in acest amestec.
Se umplu formele de briose pe jumatate cu amestecul si se coc la foc potrivit.
La sfarsit se pudreaza cu zahar sau se adauga toping de ciocolata.
O reteta propusa de: Monica Saftoiu (Monis)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse