Aceasta reteta este perfecta pentru familia mea.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • piept de pui,
  • smantina,
  • ceapa,
  • Maggi,
  • piper alb.

Mod de preparare:

Piept de pui cu smantanaSe caleste putina ceapa, se adauga bucatile de piept, se prajesc impreuna si se presara putin Maggi granulat. dupa care se toarna smantina si se da deoparte. Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru. Se serveste cu ardei iute sau cu castraveti murati.

Se foloseste smantina cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.

Este o reteta de pui cu smantana super consistenta, sanatoasa, buna si pentru copiii nostri.

O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui cu smantana.