Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- o cutie spaghete
- 1-2 borcan sos chinezesc sweet and sour
- 3 linguri pasta de tomate dizolvate in 100ml de apa
- 4 linguri cu ulei de masline
- 1 varf de lingurita cu pudra de chilli
- o ceapa
- 1/2 lingurita busuioc tocat
- 2 morcovi
- 400 g carne tocata din piept de pui
- 2 fire de usturoi verde
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si usturoiul se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit in uleiul de masline incins.Se lasa la calit circa 5 minute pana se inmoaie ceapa.
Se adauga carnea tocata de pui si se lasa la calit pana se albeste.
Se adauga pasta de tomate, dizolvata in apa, se acopera cratita cu un capac si se lasa la inabusit circa 10 minute.
Se adauga sosul chinezesc si inca 2-3 linguri cu apa si lasam inca 15 minute, de data asta nu mai punem capacul.
Se sareaza, pipereaza si se adauga busuiocul iar apoi se mai lasa inca 15 minute.
Intre timp fierbem spaghetele si sa nu uitam sa le dam printr-un jet de apa rece.
Asezam spaghetele intr-o farfurie iar in mijloc punem din abundenta carnita cu sos si legume.
Presaram patrunjel proaspat tocat si parmezan, dupa preferinte.
Se serveste cu vin demidulce alb.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionela (ionix)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie