Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
Componente pentru blat:
- 13-oua
- 13-linguri de apa
- 26-linguri de faina
- 26-linguri de zahar
- 2-plicuri de vanilie
- 1-ligurita de coaja de portocale
- 1-praf de copt
Pentru crema:
- 2 budinci;
- 1 litru lapte,
- 1 margarina bunica;
Pentru decor:
- 2 pachete frisca ;
- 2 pliculete de intaritor de frisca;
- 1 ciocolata de lapte;
- bilute argintii de decor
Mod de preparare:
In primul rind se desparte galbenusul de albus iar albusul se lasa 15 minute la odihna cu un pic de sare dupa care se bate un albus tare adaugind zaharul in ploaie in timp ce batem albusul pe la final. Dupa ce am batut albusul se adauga galbenusul, se adauga apa, praful de copt dizolvat cu un pic de otet, si la final faina amestecand de jos in sus. Se lasa la copt 25-30 minute; se lasa la racit se pot taia trei blaturi, se umecteaza cu un sirop la alegere si se umple cu crema; se decoreaza la alegere. Pofta buna!O reteta propusa de: Erzsebet Marton (Maria65)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară