Un aperitiv inedit, usor de realizat!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 rosii,
  • 2 castraveti,
  • 1/2 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 200 g iaurt,
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 crenguta de busuioc proaspat,
  • sare.

Mod de preparare:
1. Cureti usturoiul. Speli frunzele de busuioc. Mixezi in blender iaurtul cu ustoroiul si busuiocul. Sarezi dresingul dupa gust.
2. Speli rosiile, le tai in jumatati si indepartezi cu grija miezul folosind o lingurita. Folosesti miezul pentru alt preparat. Cureti legumele ramase le tai cubulete si le amesteci cu dresingul.
3. Umpli rosiile cu amestecul pregatit le asezi pe un platou si le stropesti cu ulei de masline. Decorezi cu verdeata si cu rondele de castavete .

O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rosii umplute cu legume si iaurt.