Publicat pe 17 Iunie 2010 in Retete culinare
Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 rosii,
- 2 castraveti,
- 1/2 telina mica,
- 1 morcov,
- 200 g iaurt,
- 3 linguri de ulei de masline,
- 1 catel de usturoi,
- 1 crenguta de busuioc proaspat,
- sare.
Mod de preparare:
1. Cureti usturoiul. Speli frunzele de busuioc. Mixezi in blender iaurtul cu ustoroiul si busuiocul. Sarezi dresingul dupa gust.
2. Speli rosiile, le tai in jumatati si indepartezi cu grija miezul folosind o lingurita. Folosesti miezul pentru alt preparat. Cureti legumele ramase le tai cubulete si le amesteci cu dresingul.
3. Umpli rosiile cu amestecul pregatit le asezi pe un platou si le stropesti cu ulei de masline. Decorezi cu verdeata si cu rondele de castavete .
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rosii umplute cu legume si iaurt.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare