Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 oua
- 150 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 125 ml ulei
- 1 pahar de 125 g iaurt simplu 300 g faina
- 1 praf de copt
- tava 28x28cm pregatita cu hartie de copt
- 1 borcan compot visine
Mai intai am amestecat cu mixerul ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat. Faina cu praful de copt le-am amestecat separat, in alt castron. Apoi, la crema obtinuta am adaugat faina, am mai amestecat putin pina mi-a iesit un aluat cremos si omogen. Am turnat aluatul in tava pregatita cu hartie de copt, am aruncat fructele peste aluat. Mmmm... La cuptor cu ea! Am copt-o 30 min la foc potrivit. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar (aveam si putin zahar si copilul si- bagat degetele si nu se prea vede in fotografie) si am taiat-o cand s-a mai racit. Pofta buna!
O reteta propusa de: Mona Raus (monaraus)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?