12:06, 10 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

O prajitura pe cat de simpla pe atat de delicioasa! Dezavantaj: se mananca cu viteza vantului!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...
Scorțișoara adevărată vs...
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 125 ml ulei
  • 1 pahar de 125 g iaurt simplu 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • tava 28x28cm pregatita cu hartie de copt
  • 1 borcan compot visine

Mod de preparare:
Mai intai am amestecat cu mixerul ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat. Faina cu praful de copt le-am amestecat separat, in alt castron. Apoi, la crema obtinuta am adaugat faina, am mai amestecat putin pina mi-a iesit un aluat cremos si omogen. Am turnat aluatul in tava pregatita cu hartie de copt, am aruncat fructele peste aluat. Mmmm... La cuptor cu ea! Am copt-o 30 min la foc potrivit. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar (aveam si putin zahar si copilul si- bagat degetele si nu se prea vede in fotografie) si am taiat-o cand s-a mai racit. Pofta buna!



O reteta propusa de: Mona Raus (monaraus)

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri