O reteta usoara ce poate fi incercata si de novici!

Timp de preparare: 120 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 punga mazare congelata 250 g,
  • 1 punga fasole verde 250g,
  • 2-3 cartofi mijlocii taiati rondele,
  • 2-3 rosii din conserva sau prospete,taiate de asemenea rondele sau felii,
  • 2 ardei grasi de preferat culori diferite, taiati fideluta
  • optional 100g spanac congelat sau proaspat.

Mod de preparare:

Se aseaza in vasul termorezistent in straturi, incepand cu cartofii, iar restul legumelor se distribuie alternativ. Se adauga vegeta sau sare dupa preferinta, piper si plante aromatice: cimbru, oregano, busuioc, maghiran. Se adauga un strop de ulei, se acopera cu capacul si se da la cuptor la foc potrivit. Spre final, luati capacul vasului, adaugati patrunjel si/sau marar proaspat si mai lasati la cuptor fara capac circa 10 minute. Se poate adauga smantana in momentul servirii! Pofta buna!

O reteta propusa de: ghita simona (simona_for_you_2006)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Legume asortate.