Timp de preparare supa de pipote: 2 - ore
Dificultate supa de pipote: redusa
Ingrediente supa de pipote:
- 600g.pipote de curcan,
- 1 ceapa rosie,
- 3 linguri ulei,
- 1 lingurita boia de ardei (dulce),
- 1 lingurita piper negru macinat,
- sare,
- 2 morcovi,
- 1 patrunjel(radacina),
- 300g. cartofi,
- 300g.mazare dulce,
- 1 manunchi de marar verde:
Mod de preparare supa de pipote:
1.Se taie pipotele in bucati .Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste impreuna cu pipotele intr-o cratita.Se presara cu boia , piper si se adauga 1,5l. apa .Se sareaza , se acopera cu capacul si se fierbe 1 ora, pe foc moderat.
2.Intre timp, se curata toate zarzavaturile ;morcovii si patrunjelul se taie in bastonase subtiri;cartofii se taie cubulete.Se pune zarzavatul peste carne si se continua fierberea inca 15 minute, apoi se adauga cartofii si mazarea si se fierbe pana acestea sunt patrunse.Se ia cratita de pe foc , se adauga mararul proaspat tocat si se serveste.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei