Este o supa buna, satioasa si usor de preparat.

Timp de preparare supa de pipote: 2 - ore

Dificultate supa de pipote: redusa

Ingrediente supa de pipote:

  • 600g.pipote de curcan,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingurita boia de ardei (dulce),
  • 1 lingurita piper negru macinat,
  • sare,
  • 2 morcovi,
  • 1 patrunjel(radacina),
  • 300g. cartofi,
  • 300g.mazare dulce,
  • 1 manunchi de marar verde:

Mod de preparare supa de pipote:
1.Se taie pipotele in bucati .Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste impreuna cu pipotele intr-o cratita.Se presara cu boia , piper si se adauga 1,5l. apa .Se sareaza , se acopera cu capacul si se fierbe 1 ora, pe foc moderat.

2.Intre timp, se curata toate zarzavaturile ;morcovii si patrunjelul se taie in bastonase subtiri;cartofii se taie cubulete.Se pune zarzavatul peste carne si se continua fierberea inca 15 minute, apoi se adauga cartofii si mazarea si se fierbe pana acestea sunt patrunse.Se ia cratita de pe foc , se adauga mararul proaspat tocat si se serveste.

O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de pipote de curcan.