Ingrediente:
2 cartofi medii
2 rosii
Un ardei gras
100 gr ciuperci
100 gr arpagic
O ceapa medie
Un morcov
O telina
100 gr masline
2 liguri rase de orez
50 ml vin alb
4 linguri de ulei
O legatura de patrunjel
Sare
Piper
Mod de preparare
Arpagicul se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. In alta tigaie se inabusa morcovul, telina si ceapa tocate marunt. Ciupercile se taie lame, cartofii cubulete, ardeiul fasii, maslinele se oparesc si se curata de samburi. Toate acestea se adauga peste morcovi, telina si ceapa alaturi de orez, arpagic si se adauga doua cani de apa fiarta. Se lasa la cuptor pret de 20 de minute. Apoi se oparesc rosiile, se curata de piele si seminte si se dau pe razatoare. Cand legumele sunt gata se adauga si rosiile, vinul, sarea si piperul, verdeata tocata si se mai lasa la cuptor inca 10 minute.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă