O reteta veritabila manastireasca din cele mai gustoase legume!

Ingrediente:
2 cartofi medii
2 rosii
Un ardei gras
100 gr ciuperci
100 gr arpagic
O ceapa medie
Un morcov
O telina
100 gr masline
2 liguri rase de orez
50 ml vin alb
4 linguri de ulei
O legatura de patrunjel
Sare
Piper

Mod de preparare
Arpagicul se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. In alta tigaie se inabusa morcovul, telina si ceapa tocate marunt. Ciupercile se taie lame, cartofii cubulete, ardeiul fasii, maslinele se oparesc si se curata de samburi. Toate acestea se adauga peste morcovi, telina si ceapa alaturi de orez, arpagic si se adauga doua cani de apa fiarta. Se lasa la cuptor pret de 20 de minute. Apoi se oparesc rosiile, se curata de piele si seminte si se dau pe razatoare. Cand legumele sunt gata se adauga si rosiile, vinul, sarea si piperul, verdeata tocata si se mai lasa la cuptor inca 10 minute.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocana manastireasca de post.